Seniorer på arbejdsmarkedet

På SeniorArbejdsLiv kan du få svar på, hvad der skubber nogle ufrivilligt tidligt ud, og hvad der er med til at fastholde andre længe og tilfredse i arbejdslivet

Hvad får seniorer til at blive længere i jobbet?

Hvad skubber seniorer ud af arbejdsmarkedet – og hvad får dem til at blive? Hvor udbredte er seniorpolitikker? Har arbejdsgivere fordomme over for ældre, og hvordan søger arbejdsløse seniorer job? Det er nogle af de spørgsmål, en ny bog fra SeniorArbejdsLiv giver svar på.

Se et resume af bogen og hør forfatterne fortælle mere om bogens resultater

Resultater

Der præsenteres løbende nye resultater fra de tre forskningsundersøgelser i SeniorArbejdsLiv i form af fx artikler, rapporter og policybrief.

Gå til resultater

Presse og omtaler

SeniorArbejdsLiv bidrager med artikler og debatindlæg til offentlige diskussioner om flere år på arbejdsmarkedet, nedslidning, aldersdiskrimination, gråt guld m.m.

Se presse & omtaler

Undersøgelser og data

Tre delundersøgelser i SeniorArbejdsLiv tilvejebringer ny viden om, hvad der er med til at holde seniorer på arbejdsmarkedet, og hvad der er med til at skubbe dem ud.

Se undersøgelserne

Hvad er SeniorArbejdsLiv

SeniorArbejdsLiv identificerer og kommunikerer forhold, som står i vejen for en senere og værdig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.

Læs mere

Ændre dit samtykke til brug af cookies