Cookies & privatlivspolitik2019-01-28T11:30:13+00:00

Privatlivspolitik, databeskyttelse og cookies

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA, er ansvarlig for dette netsted. NFA lever op til den danske Databeskyttelseslov og EU’s databeskyttelsesforordning. I databeskyttelsessammenhæng er NFA den dataansvarlige.
Der indsamles ikke personoplysninger via netstedet med mindre man selv aktivt angiver sine personoplysninger via en kontaktformular, en tilmeldingsformular eller en e-mail til NFA’s hovedpostkasse.

Cookies

Netstedet benytter cookies. Den eneste personoplysning, der registreres er IP-adressen – læs mere om cookies i afsnittet Detaljer om brug af Cookies.

Detaljer om brug af Cookies

Vi anvender tracking cookies til trafikmåling og statistikker over brugen af vores websites. Det gør vi, fordi vi gerne til levere den bedst mulige oplevelse til brugerne af vores portal og kampagnesites.

Når du besøger et af vores websites bliver der lagret en cookie i din browser – denne cookie indeholder følgende data:

  • Browsertype
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • URL-adresse på siden, du besøger
  • Tidspunkt, siden er besøgt på
  • Hvis du har fulgt et link fra en anden hjemmeside til nfa.dk, registrerer cookien, hvor du kom fra
  • Skærmopløsning

En IP-adresse betragtes som en personlig information, men derudover er du anonym som bruger af vores websites.

Det vil sige, at vi ikke automatisk registrerer nogen oplysninger, som kan identificere dig og ikke søger at kombinere cookie-informationerne med informationerne fra andre kilder.

Flere detaljer

I bilag 1 til privatlivspolitik, databeskyttelse og cookies uddybes nedenstående punkter:

  1. Vi er den dataansvarlige. Hvordan kontakter du os?
  2. Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren
  3. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
  4. Kategorier af personoplysninger
  5. Modtagere eller kategorier af modtagere
  6. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
  7. Hvor dine personoplysninger stammer fra
  8. Opbevaring af personoplysningerne
  9. Automatiske afgørelser, herunder profilering
  10. Retten til at trække samtykke tilbage
  11. Dine rettigheder
  12. Klage til Datatilsynet

Hent Bilag til privatlivspolitik, databeskyttelse og cookies